agyi poloska_agyi_poloskairtas

ÁGYI POLOSKAIRTÁS

Az ágyi poloska éjszaka aktív mozgású, emberi vérrel táplálkozó, 4-8mm nagyságú rovar. Gyorsan szaporodó, ezért az irtásukat az első észlelt jeleknél érdemes elkezdeni!

bolhairtas

BOLHAIRTÁS

A bolhák általában 1-2 mm nagyságúak, sötétbarna vagy fekete színűek és nincs szárnyuk. Hátsó ugrólábukkal, akár egy méterre is felugranak. Szájszerveik vérszívásra és szúrásra egyaránt alkalmasak.

csotanyirtas

CSÓTÁNYIRTÁS

A látvány általi undor mellett fő károkozása a fertőzések terjesztése, amelyet igénytelen életmódjuknak köszönhetnek, hiszen csatornákban is megtalálhatóak, de az élelmiszereket is szívesen birtokba veszik otthonodban.

darazsirtas

DARÁZSIRTÁS

Az emberek lakókörnyezetében és otthonában a leggyakrabban a darazsak okoznak kellemetlenségeket. Testfelületük az élelmiszer-látogatók közül mikrobiológiai szempontból a legszennyezettebb.

ezustos_pikkelyke

EZÜSTÖS PIKKELYKE

2-5 évig él. A 3000 m-es hegyek magasságáig található meg. Szürkületben, éjjel tevékenykedik. A viszonylag magas páratartalmat kedveli. Gyorsan fut, de ugrani nem tud.

hangyairtas

HANGYAIRTÁS

A hangyák kis termetű, hártyás szárnyú társas rovarok, nagy kolóniákban, bolyokban élnek. Ha elterjednek a környezetünkben, nagyon nehéz irtás nélkül megszabadulni tőlük.

egerirtas_patkanyirtas_ragcsaloirtas

EGÉR-PATKÁNYIRTÁS

Az egerek és patkányok betegségeket hordoznak, és az éles metszőfogaik lehetővé teszik, hogy a fa és más anyagokon keresztül rágják magukat, hogy hozzáférjenek otthonához vagy a közeli ingatlanhoz.

fertotlenites

FERTŐTLENÍTÉS

Korszerű anyagokkal végezzük a fertőtlenítést, mely gombák, baktériumok, vírusok ellen rendkívül hatásos. Fertőtlenítő szerek tekintetében a helyes szerválasztás mindig az előzmények, körülmények tükrében történik.

+36-70-779-3400

Hívjon bízalommal, hogy ne okozzanak több gondot!