Egér és Patkányirtás

Ha láttál egyet…

A kártevőkre gondolva valószínűleg csak rövid idő alatt gondolkodik egerekről, patkányokról és más rágcsálókról. Az egerek és patkányok betegségeket hordoznak, és az éles metszőfogaik lehetővé teszik, hogy a fa és más anyagokon keresztül rágják magukat, hogy hozzáférjenek otthonához vagy a közeli ingatlanhoz. Ezen túlmenően ezek a rágcsálók általában rendetlenséget okoznak ürülékükkel,
mocskosan mászkálnak, és parazitákat és egyéb kártevőket hordoznak bundájukban,
amelyek egészségügyi problémákat okoznak.
Ha láttál egyet …
Az egerek és a patkányok fantasztikus tenyésztők.. ami azt jelenti, hogy hamarosan nagy létszámú rágcsálók futkározhatnak az otthonában. Tehát, ha egy egeret vagy patkányt lát otthonában vagy vállalkozásában, akkor tudja, hogy valószínűleg több is van a kártevők rejtekhelyén!

+36-70-779-3400

Hívjon bízalommal, hogy ne okozzanak több gondot!

Megbízható!

Gyors!

Hatékony!

 • A különbség a patkányok és az egerek jelei között finom, de fontos. A patkányok és egerek jelei általában a méretüktől függenek. A patkányok által létrehozott lyukak nagyobbak, mert a patkányok nagyobbok. A patkány ürülék is nagyobb, valamint a foltok, amelyeket maguk után hagynak. Az egerek kisebbek és kisebb lyukakat rágnak a falakon, kisebb ürülékeket hagynak maguk után.
  A patkányok és egerek vizelet és széklet maradnak hátra. A patkány ürülékek kövérebbek, mint az egerek, és lekerekített végük van. Az egerek kiürítése nagyon kicsi, szinte olyan, mint a rizsmag, hegyes végűek.
 • Rövid lábakkal és hosszú farokkal rendelkeznek, de testjellemzőik és szokásaik közelebbi vizsgálata azt mutatja, hogy vannak könnyen megkülönböztethető tulajdonságok, amelyek segítségével azonosíthatja, melyik kártevő támadja meg az ingatlanát. Fontos meghatározni a különbséget a patkány és az egér között, valamint azt, hogy melyik rágcsáló van otthonában és tulajdonában. Mindkét rágcsáló problémákat okozhat lakóhelyeken és kereskedelmi helyiségekben, például élelmiszer-feldolgozó létesítményekben és éttermekben.
 • Patkányok és egerek étkezési szokásai
  A patkányok és az egerek is mindenevők, de a vándorpatkány és a házi egér a gabonaféléket részesíti előnyben, míg a házi patkányok a gyümölcsöket és a magas nedvességtartalmú ételeket.
 • egerirtas_patkanyirtas_ragcsaloirtas egerirtas_patkanyirtas_ragcsaloirtas egerirtas_patkanyirtas_ragcsaloirtas egerirtas_patkanyirtas_ragcsaloirtas egerirtas_patkanyirtas_ragcsaloirtas egerirtas_patkanyirtas_ragcsaloirtas
 • Fertőzések terjesztése
 • Rossz közérzet
 • Anyagi károk : élelmiszerekben, épület, szigetelésben, elektromos hátózat, vízvezeték, stb..
 • Betegséget okozhat a patkányok és egerek harapása, karmolása, de az állatok ürülékéből, vizeletéből, nyálából is kórokozók kerülhetnek a szervezetünkbe. Az ürülék, a nyál és a vizelet beszennyezheti az ivóvizet és az élelmiszereinket is, de akár az is előfordulhat, hogy a szennyezett port lélegezzük be, és ezen keresztül fertőződünk meg. Emellett a patkányokon és egereken élősködő bolhák, kullancsok vagy atkák is átkerülhetnek az emberre, és ezek csípése okozhatja a fertőzést. Hazánkban a házi egér és a vándorpatkány a legelterjedtebb fajok, ezek okozzák a legtöbb közegészségügyi problémát.
 • A patkányok és egerek által terjesztett betegségek között találjuk többek között a leptospirózist, a fertőző agyhártyagyulladás egyik altípusát (limfocitás choriomeningitis – LCMV), a patkányharapási lázat, hantavírust, de a szalmonella-fertőzést, a tularémiát, a trichinellózist, a pestist, vérzéses lázakat, sőt a veszettséget is. Ezek egy része enyhébb lefolyású és csak kellemetlenségeket, például hasmenést okoz, mások viszont akár az életünket is veszélyeztethetik. A rágcsálók szőre, ürüléke, hámsejtjei, valamint a rajtuk élősködő atkák akár allergiás tüneteket is okozhatnak az érzékenyeknél. Érdemes tudni, hogy az elhullott állatok is legalább annyi veszélyt hordoznak magukban, mint az élők. Éppen ezért az elpusztult egeret, patkányt ne fogjuk meg puszta kézzel, csak gumikesztyűvel, esetleg nejlonzacskóval.

EGÉRIRTÁS

100m²-ig :  18.000 Ft  16.000 Ft

101m²-től kérjen ajánlatot! 

Az ár egéretető dobozt és ragasztólapot foglal magában.

Minden további etetődoboz feltöltve: + 1.500 Ft

PATKÁNYIRTÁS

100m²-ig :  24.000 Ft  22.000 Ft

101m²-től kérjen ajánlatot! 

Az ár patkány dobozt és ragasztólapot foglal magában.

Minden további Patkányláda feltöltve: + 3.000 Ft

Ha ön szálláshelyszolgáltató kérjen egyedi árajánlatot!

Budapest területén a kiszállás INGYENES!

Az ország más területére való kiszállás ára a település távolságától függ.

GYAKORI KÉRDÉSEK RÁGCSÁLÓIRTÁSNÁL

Élelmiszereket, kutyatápot, ezeken kivűl lényegében semmit. Félő ha megmozditanak valamit akkor elszaladnak, így a szakembernek nehezebb dolga lesz feltérképzeni a területet.

Sajnos igen. Ezért helyezzük zárd dobozokba/ ládákba, hogy a házziállatok ne férhessenek hozzá az irtószerhez.

Egéretető doboz, Patkány doboz: Leghatékonyabban véralvadásgátló szerekkel védekezhetünk. Ezek zárt ládákban, vagy dobozokban kerülnek kihelyezésre, így a háziállatok vagy gyerekek környezetében is biztonságosan használhatóak. A véralvadásgátló szerek előnye, hogy elhúzódó hatásúak, így a patkányok annak ellenére fogyasztanak belőle, hogy társuk már elpusztult. Ellenkező esetben a patkány össze tudná kapcsolni a táplálékot a mérgezéssel, így elkerülnék azt.

Egérirtás, Patkányirtás ragasztólapos csapdával: Ez a csapda rendkívül erős ragasztóanyaggal készült. Miután az rágcsáló rátapadt, nem tud elmozdulni. 

Egérirtás, Patkányirtás élve befogó csapdával: A rágcsáló élve marad, miután bekerült a csapdába. A csapdán belül erős csalogatóanyagot talál, kijönni viszont már nem tud belőle.
Ha ezt a módszert szeretné igényelni, kérem előre jelezze, ugyanis erre a módszerre más díjszabás vonatkozik.

Egérirtás lecsapódó csapdával (egértilóval): Ez a legkíméletesebb módszer egérirtásra. Az egér nem szenved, azonnal elpusztul. A csapda többször alkalmazható.

Átlagosan 45 perc, a kezelendő terület nagyságától függően.

Fontos tudni, hogy az egér-és patkányirtás időigényes folyamat. Az irtószernek ki kell fejteni a hatását. A célunk, hogy a területen lévő poppulációt kiirtsuk, az irtási idő a mennyiségtől függ!