Hangyairtás

A hangyák kis termetű, hártyás szárnyú társas rovarok, nagy kolóniákban, bolyokban élnek. Ha elterjednek a környezetünkben, nagyon nehéz irtás nélkül megszabadulni tőlük. Bizonyos munkamegosztási rendszer szerint élnek. A petéket a megtermékenyített királynők termelik. A nagy szemű hímek kizárólagos feladata a megtermékenyítés, a boly többi egyede a védelméről (a katonák) gondoskodnak, az ivadékok és az anya táplálása a dolgozók feladata. A hímek és a nőstények szárnyas hangyák, míg a dolgozók tökéletlen ivarszervű nőstények és mindig szárnyatlanok. A hangyairtás azaz a végleges hangyamentesítés komoly szakmai munka. A házi módszerek általában nem tartósak. 
Rejtett életmódot folytatnak, a helyiségekben látható hangyák mindig a dolgozók. A boly felszámolása azon alapul, hogy nemzőképtelen hímek nem tudják a királynőt megtermékenyíteni.

+36-70-779-3400

Hívjon bízalommal, hogy ne okozzanak több gondot!

Megbízható!

Gyors!

Hatékony!

 • Élő rovar
 • Járatok a lakásban
 • Halott egyedek

hangyairtas faraohagya_faraohagyairtas hangyairtas hagyairtas

 • Higiéniai okokból.
 • Élelmiszert érzékelve folyamatos a megjelenésük.
 • Kellemetlen érzés hangyákkal élni.
 • Az épület falait tönkreteszik és meggyengítik.

HANGYAIRTÁS

0-40m²

41-80m²

81-100m²

13.000 Ft

15.000 Ft

18.000 Ft

101m²-től kérjen ajánlatot! 

Az árak permetezést és gelézéses kezelést tartalmaznak!

Külön gélezéses kezelés is kérhető!

Nagy mértékű fertözöttség esetén hidegködképzés : +5.000 Ft

Ha ön szálláshelyszolgáltató kérjen egyedi árajánlatot!

Budapest területén a kiszállás INGYENES!

Az ország más területére való kiszállás ára a település távolságától függ.

HANGYAIRTASI ELŐKÉSZÜLETEK

 • Az irtás hatékonyságában, és gyorsaságában mindenképpen segítséget jelent, ha a falak mellett a zsúfoltságot csökkentik. Erre azért van szükség, hogy minél alaposabban ki tudjuk juttatni a hangyairtó szert a fal mellett. Célszerű esetleg még felmosni az irtást megelőzően az irtószer hosszantartó hatásának biztosítása érdekében.
 • Az ételeket, italokat, egészségügyi termékeket, nyitott gyógyszereket az irtás ideje alatt érdemes szekrényben, zárt állapotban tárolni, hogy ne érintkezzen az irtószerrel!

Permetezéses irtásnál a kutyát vagy macskát az irtószer száradásáig ki kell vinni a lakásból.

 • Nem, sem a glezéses sem a permetezéses irtás után nem kell elhagyni a lakást. 
 • Hidegködképzésnél/ULV/Füstképzéses eljárásnál legalább 2 órára el kell hagyni a lakást!

Nem, de permetezéses irtásnál a kutyát vagy macskát az irtószer száradásáig ki kell vinni a lakásból. Gélezéses irtásnál erre nincs szükség.

MUNKAFOLYAMAT

 • Irtószeres felület és sáv permetezés: Az irtószer a tartós hatás érdekében egy taglózó és egy kiűző szert tartalmaz. A permetezés során egy tartós méregmezőt alakítunk ki a hangyák közlekedési felületén. 
 • Gélezéssel történő kezelés: Alkalmazása során, a hangyairtó szakember a gélből „kis pöttyöket” fecskendez ki a hangyák közelébe. Az irtás sikeressége érdekében fontos, hogy az élelmiszerforrásokat gondosan csomagoljuk be, így biztosan a gélt fogják először megtalálni.
 • Hidegködképzés/ULV : Ezt az eljárást kiegészítő módszerként és nagyobb fertőzöttségnél ajánljuk. Repülő rovarok irtására és rejtett életmódú rovarok kiűzésére szolgáló kiegészítő módszer. A hatóanyag finom köd formájában ülepedik le. A hidegködképző gép rovarirtás során az irtószert a levegő részecskéinél könnyebb molekulákra bontja, így a levegőben lebegve több helyre is eljuthat az irtószer.
 • Füstképzés : Ezt az eljárást kiegészítő módszerként és nagyobb fertőzöttségnél, repedés, illetve résmentes területeken ajánljuk. Zárt térben repülő és rejtett életmódú rovarok ellen, szakember által alkalmazható rovarirtó módszer. A füst megtölti a teret és 2 óra alatt elpusztítja a rovarokat. Az irtás után egy erős szellőztetés szükséges.

Kizárólag engedélyköteles, az adott kártevőre alkalmazható Magyarországon és az Európai Unióban engedélyezett irtószereket használunk! Az adott irtószer biztonsági adatlapját e-mailben bármikor igényelheti.

Átlagosan 30 perc, a kezelendő terület nagyságától és a fertőzöttség mértékétől függően.

IRTÁS UTÁN

 • Permetezéses irtás után a falak mellet, ablak és ajtókereteknél a vizes takarítás egy hétig kerülendő.
 • Gélezéses irtásnál a gél „pöttyöket” nem szabad letörölni. Ezeket olyan helyre tesszük, amik nincsenek szem előtt és nem zavaróak.

Természetesen! Az első és második irtás díjköteles, a harmadik ingyenes (amennyiben szükséges a harmadik alkalom).
A garancia érvényesítéséhez: a második irtásnak 10-21 nap közöt kell lennie az első alkalom után. A második irtás után 10 nap elteltével él az 1 hónapos garancia.