FERTŐTLENÍTÉS

Teljes körű fertőtlenítést vállalunk ipari területeteken; intézményekben, továbbá lakossági ügyfelek részére is szolgáltatunk komplex fertőtlenítési protokollt. Korszerű anyagokkal végezzük a fertőtlenítést, mely gombák, baktériumok, vírusok ellen rendkívül hatásos. Fertőtlenítő serek teikntetében a helyes szerválasztás mindig az előzmények, körülmények tükrében történik. A munkaterület sajátossági alapvetően befolyásoló tényezők lehetnek. Rendszeres megrendeléseknél fertőtlenítőszer rotációt alkamazunk, természetesen minden esetben kizárólag hatósági engedéllyel és az OEK által nyilvántartott fertőtlenítőszereket használunk. 

 

Mit vállalunk?
 • Vér és egyéb szennyeződések eltakarítása és fertőtlenítés.
 • Balesetek helyszínén fertőtlenítés.
 • Kiköltöztetések utáni takarítás és fertőtlenítés.
 • Galamb és más madár tetemek és ürülék eltakarítása, a terület fertőtlenítése.
 • Ipari takarítások, fertőtlenítések Épületek külső – belső takarítása fertőtlenítése.
 • Hulladéktároló és hulladéktovábbító rendszer fertőtlenítés.
 • Mozik, színházak, konferenciatermek, termek légtér és  berendezések használati tárgyak felület kezelése fertőtlenítése.
 • Immunszupresszált betegek ( immunhiányos, immungyenge, szerv átültetés utáni állapot, stb.) lakásának légfertőtlenítése.
 • Halálesetek utáni fertőtlenítő takarítás.
 • Egyéb helyiségek, területek légfertőtlenítése.
 • Minden más fertőtlenítést igénylő munka!

+36-70-779-3400

Hívjon bízalommal, hogy ne okozzanak több gondot!

fertotlenites_kodoles

Ózonos helyiség fertőtlenítés

0-35m²-ig
 14.000Ft

A kezelés időtartalma kb 30-60 perc.

36-55m²-ig
17.000Ft

A kezelés időtartalma kb 30-60 perc.

56-70m²-ig
20.000Ft

A kezelés időtartalma kb 60-90 perc.

71-100m²-ig
25.000Ft

A kezelés időtartalma kb 60-120 perc.

101m²-től


Kérjen ajánlatot!

Áraink 3m-es belmagasságra értendőek. Nagyobb belmagasság esetén az árak változhatnak!

Ózonos gépjármű fertőtlenítés

Személyautó
9.000Ft

A kezelés időtartalma kb 30 perc.

Kisteher, 3,5t-ig
11.000Ft

A kezelés időtartalma kb 30 perc.

Teherautók 3,5t-tól
13.000Ft

A kezelés időtartalma kb 30-60 perc.

Buszok, lakókocsik, kamionok
15.000Ft
A kezelés időtartalma kb 30-60 perc.

Egszerre több autó/flotta kedvezményért kérjen ajánlatot!

Vegyszeres fertőtlenítés

0-35m²-ig
 16.000Ft

A kezelés időtartalma kb 30-60 perc.

36-55m²-ig
20.000Ft

A kezelés időtartalma kb 30-60 perc.

56-70m²-ig
 26.000Ft

A kezelés időtartalma kb 30-60 perc.

71-100m²-ig
32.000Ft

A kezelés időtartalma kb 60-120 perc.

101m²-től


Kérjen ajánlatot!

Budapest területén a kiszállás INGYENES!

Az ország más területére való kiszállás ára a település távolságától függ.

fertotlenites_hidegkodoles

Milyen technológiával dolgozunk?

Fertőtlenítés permetezéssel: erre a célra alkalmas permetezőgép segítségével a megfelelő méretre porlasztott fertőtlenítő oldatot juttatunk a felületre. Nagy figyelmet fordítunk az adagolás és egyenletes eloszlatásra. A permetezéssel történő fertőtlenítés esetén gyorsan, gazdaságosan és hatékonyan lehet nagy területet kezelni.

Fertőtlenítés ködképzéssel: erre a célra kifejlesztett speciális eszköz segítségével. Ennek a módszernek köszönhetően lehetőség van légtér- és felületek egyidejűleg történő fertőtlenítésére. A munkaoldat porlasztása lehet, ködpermet (különböző nem mosható felületeken), vagy akár egészen apró lebegő részecskék formájában. A ködképzéses fertőtlenítés a munkaterület légterét, falait, berendezési tárgyait és egyéb nem mosható felületeinek fertőtlenítésére alkalmas. Előnye, hogy olyan nehezen elérhető helyekre is behatol, ahová más módszerekkel nem lehetséges fertőtleníteni. Kiválóan alkalmazható nagy felületek, légterek és magasan elhelyezett tárgyak, vagy falak esetén.

Fertőtlenítés ózongenerátorral: Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát. Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő.
Fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, nagy mennyiségű, hosszú távú belégzése irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt ne tartózkodjon senki és semmilyen élőlény(ember, állat, halak, hüllők, növények) a kezelt területen. Éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 30 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 30 perccel már biztonságosan használható a kezelt terület. Szellőztetni a kezelés után kötelező, legalább anyi ideig ameddig a kezelés tartott (érzékenyebbeknek addig érdemes ameddig érzik a steril illatot).

Budapest területén a kiszállás INGYENES!

Az ország más területére való kiszállás ára a település távolságától függ.

fertotlenites_permetezes