Ezüstös pikkelyke

2-5 évig él. A 3000 m-es hegyek magasságáig található meg. Szürkületben, éjjel tevékenykedik. A viszonylag magas páratartalmat kedveli. Gyorsan fut, de ugrani nem tud. Fatörzseken, mohán, sziklákon, régi-új épületekben, lakásoknak konyha illetve mellékhelyiségeiben gyakori. Keményítő- és szénhidráttartalmú anyagokat kedvel, de gyapjúféleségeket, bőrárukat is megrág (akárcsak ragasztóanyagot, papírt, fényképeket, cukrot és lisztet). 22 és 27 °C között érzi magát a legjobban. Világosban (vagy ha megzavarják és veszélyben érzi magát) úgy mozog, hogy gyorsan megtesz egy szakaszt, egy időre mozdulatlanná dermed, majd ismét gyorsan megtesz egy szakaszt. Akár egy évet is kibír élelem nélkül.

+36-70-779-3400

Hívjon bízalommal, hogy ne okozzanak több gondot!

Megbízható!

Gyors!

Hatékony!

 • Élő rovar
 • Rágott papírok, textiliák, stb..
 • Félhomályban apró mozgás érzékelhető

ezustos_pikkelykeirtas ezustos_pikkelykeirtas ezustos_pikkelykeirtas

EZÜSTÖS PIKKELYKE

0-40m²

41-80m²

81-100m²

13.000 Ft

15.000 Ft

18.000 Ft

101m²-től kérjen ajánlatot! 

Nagy mértékű fertözöttség esetén hidegködképzés : +5.000 Ft

Ha ön szálláshelyszolgáltató kérjen egyedi árajánlatot!

Budapest területén a kiszállás INGYENES!

Az ország más területére való kiszállás ára a település távolságától függ.

EZÜSTÖS PIKKELYKEIRTASI ELŐKÉSZÜLETEK

 • Az irtás hatékonyságában, és gyorsaságában mindenképpen segítséget jelent, ha a falak mellett a zsúfoltságot csökkentik. Erre azért van szükség, hogy minél alaposabban ki tudjuk juttatni a irtószert a fal mellett. Célszerű esetleg még felmosni az irtást megelőzően az irtószer hosszantartó hatásának biztosítása érdekében.
 • Az ételeket, italokat, egészségügyi termékeket, nyitott gyógyszereket az irtás ideje alatt érdemes szekrényben, zárt állapotban tárolni, hogy ne érintkezzen az irtószerrel!

Permetezéses irtásnál a kutyát vagy macskát az irtószer száradásáig ki kell vinni a lakásból.

 • Nem, sem a glezéses sem a permetezéses irtás után nem kell elhagyni a lakást. 
 • Hidegködképzésnél/ULV/Füstképzéses eljárásnál legalább 2 órára el kell hagyni a lakást!

Nem, de permetezéses irtásnál a kutyát vagy macskát az irtószer száradásáig ki kell vinni a lakásból. Gélezéses irtásnál erre nincs szükség.

MUNKAFOLYAMAT

 • Irtószeres felület és sáv permetezés: Az irtószer a tartós hatás érdekében egy taglózó és egy kiűző szert tartalmaz. A permetezés során egy tartós méregmezőt alakítunk ki az ezüstös pikkelykék közlekedési felületén. 
 • Hidegködképzés/ULV : Ezt az eljárást kiegészítő módszerként és nagyobb fertőzöttségnél ajánljuk. Repülő rovarok irtására és rejtett életmódú rovarok kiűzésére szolgáló kiegészítő módszer. A hatóanyag finom köd formájában ülepedik le. A hidegködképző gép rovarirtás során az irtószert a levegő részecskéinél könnyebb molekulákra bontja, így a levegőben lebegve több helyre is eljuthat az irtószer.
 • Füstképzés : Ezt az eljárást kiegészítő módszerként és nagyobb fertőzöttségnél, repedés, illetve résmentes területeken ajánljuk. Zárt térben repülő és rejtett életmódú rovarok ellen, szakember által alkalmazható rovarirtó módszer. A füst megtölti a teret és 2 óra alatt elpusztítja a rovarokat. Az irtás után egy erős szellőztetés szükséges.

Kizárólag engedélyköteles, az adott kártevőre alkalmazható Magyarországon és az Európai Unióban engedélyezett irtószereket használunk! Az adott irtószer biztonsági adatlapját e-mailben bármikor igényelheti.

Átlagosan 30 perc, a kezelendő terület nagyságától és a fertőzöttség mértékétől függően.

IRTÁS UTÁN

 • Permetezéses irtás után a falak mellet, ablak és ajtókereteknél a vizes takarítás egy hétig kerülendő.

Természetesen! Az első és második irtás díjköteles, a harmadik ingyenes (amennyiben szükséges a harmadik alkalom).
A garancia érvényesítéséhez: a második irtásnak 10-21 nap közöt kell lennie az első alkalom után. A második irtás után 10 nap elteltével él az 1 hónapos garancia.