Ágyi poloskairtás

Egy darab is túl sok!

Az ágyi poloska éjszaka aktív mozgású, emberi vérrel táplálkozó, 4-8mm nagyságú rovar. Gyorsan szaporodó, ezért az irtásukat az első észlelt jeleknél érdemes elkezdeni!
Felbukkanásuk leginkább az alvó és pihenő helyeknél (pl.: ágyak, kanapék, fotelek, stb..)  és közvetlen környezetében észlelhető.
A hatékony irtás érdekében az összes lehetséges búvóhelyet kezelni kell. Mivel a vérszívók erősen kötődnek az emberhez, a normál kártevőirtási protokoll során csak a hálószobák ágyait (főleg az ágyak hátulsó és alsó része, anyaghatárai) és az ágyak közvetlen környezetét kell kezelni. A lakóingatlan egyéb, alvásra nem alkalmas helyiségeinek kezelése rendszerint szükségtelen. Az ágyneműt és a ruhaneműket a leghatékonyabban magas hőfokon (min. 60 fok) történő mosással lehet poloskamentesíteni. Az irtás technológiája többféle lehet: permetezés, porozás és kiegészülhet hidegköd-képzéssel is. Az egész irtási folyamatot gyakran meg kell ismételni körülbelül két héten belül, mivel az engedélyezett poloskairtószerek a petéket nem pusztítják el (a poloskapeték 10-14 nap alatt kelnek ki).

+36-70-779-3400

Hívjon bízalommal, hogy ne okozzanak több gondot!

Megbízható!

Gyors!

Hatékony!

 • Élő rovar.
 • Ébredés utánai piros viszkető pöttyö ( általában  boka, nyak, kéztő, alkar ).
 • Búvóhelyeik bejáratai közelében ürülék és levedlett lárvabőr.

20180803 121307

 • A vérszívás, viszketés, irritáció miatt duzzanatokat a bőrön.
 • Álmatlanság, rossz közérzet miatt mentális és fizikai legyengűlést.

A rövid válasz: nem. Ha tényleges fizikai kockázatokról beszélünk, az ágyi poloska csípés minimális kockázattal jár az egészségre gyakorolt ​​hatása.
Ellentétben a szúnyogokkal, amelyek csípése számos betegség ismert átvivője, az ágyi poloska csípése ebből a szempontból nem tekinthetőveszélyesnek. Ennek ellenére az ágyi poloska csípés minden embert másképp érint, a kis csípésektől a súlyos allergiás reakciókig terjedhetnek. Súlyos érzelmi traumát okoz az ébredés is, amikor azt tapasztalja, hogy az egész testen csípés, és hosszabb távon felmerül az ágyi poloskák fertőzésének problémája, ami pszichológiai szempontból hihetetlenül szorongató lehet egy ilyen intim és személyes térben.

Mindenki egyedülállóan reagál az ágyi poloska csípésre, ezért ha aggódik miatt, forduljon orvosához.
Ha nem érzékel komoly reakciót, mossa meg a csípéseket enyhe szappannal, és alkalmazzon antihisztamin krémet a viszketés enyhítésére.

ÁGYI POLOSKAIRTÁS

1 szobás lakás

2 szobás lakás

3 szobás lakás

14.000 Ft

16.000 Ft

18.000 Ft

Minden további szoba vagy galléria: +2.000 Ft

Nagy mértékű fertözöttség esetén hidegködképzés: +5.000 Ft

Ha ön szálláshelyszolgáltató kérjen egyedi árajánlatot!

Budapest területén a kiszállás INGYENES!

Az ország más területére való kiszállás ára a település távolságától függ.

ÁGYI POLOSKAIRTÁSI ELŐKÉSZÜLETEK

 • A könnyen boruló, törékeny dolgokat (pl.: váza, üveges keret stb., ami a munkavégzés során útban lehet) biztonságos helyre tenni.
 • Az ételeket, italokat, egészségügyi termékeket, nyitott gyógyszereket az irtás ideje alatt érdemes szekrényben, zárt állapotban tárolni, hogy ne érintkezzen az irtószerrel!
 • Mindent hagyjanak úgy ahogy aznap reggel felkeltek (takarok, párnak, egyéb textíliák).
 • A háziállatok, házi kedvencek elhelyezését megoldani, vagy megfelelő védelmükről gondoskodni kell. Legalább 2 órára el kell vinni a kezelt helységből. 2 óra letelte és alapos szellőztetés után ismét visszaengedhetők.
 • Hidegvérű állatokat ha lehet el kell vinni a lakásból, ha ez nem megoldható – például halaknál, le kell kapcsolni a levegő keringetőt, és légmentes letakarni az akváriumot.

Igen! Legalább 2 órára el kell hagyni az ingatlant, és 2 óra leteltével, egy alapos szellőztetés után ismét lehet használni a kezelt területeket.

Nem, azonban a gyerek játékokat érdemes elpakolni, vagy elmosni az irtás után. A plüss játékokat pedig ki kell mosni. Az irtószer száradás után melegvérű élőlényekre teljesen ártalmatlan.

MUNKAFOLYAMAT

 • Irtószeres felület és sáv permetezés.
  A kezelés során különös figyelmet fordítunk az ágyakra olyannyira, hogy az esetek nagy többségében a szétszedhető ágyakat szét is szedjük. Az ágyneműtartók tartalmát kivesszük, a falon lévő képek, esetleg polcok is leakasztásra kerülnek.
 • Hidegködképzés/ULV : Ezt az eljárást kiegészítő módszerként és nagyobb fertőzöttségnél ajánljuk. Repülő rovarok irtására és rejtett életmódú rovarok kiűzésére szolgáló kiegészítő módszer. A hatóanyag finom köd formájában ülepedik le. A hidegködképző gép rovarirtás során az irtószert a levegő részecskéinél könnyebb molekulákra bontja, így a levegőben lebegve több helyre is eljuthat az irtószer.
 • Füstképzés : Ezt az eljárást kiegészítő módszerként és nagyobb fertőzöttségnél, repedés, illetve résmentes területeken ajánljuk. Zárt térben repülő és rejtett életmódú rovarok ellen, szakember által alkalmazható rovarirtó módszer. A füst megtölti a teret és 2 óra alatt elpusztítja a rovarokat. Az irtás után egy erős szellőztetés szükséges.

Kizárólag engedélyköteles, az adott kártevőre alkalmazható Magyarországon és az Európai Unióban engedélyezett irtószereket használunk! Az adott irtószer biztonsági adatlapját e-mailben bármikor igényelheti.

Minden terület egyedi, átlagosan 45-60 perc.

IRTÁS UTÁN

 • Amikor vissza térnek a lakásba, alaposan ki kell szellőztetni, a kezelt textiliákat 60C°-on ki kell mosni!
 • Igen! Porszívózni mindent! A kezelet ágyakat, kanapékat, fotelokat, stb.
 • Felmosni is lehet, de a falak, szekrények mentén kb 10-15cm-es sávot ki kell hagyni! Ajtókeretek/ablakkeretek mosása tilos!

Természetesen! Az első és második irtás díjköteles, a harmadik ingyenes (amennyiben szükséges a harmadik alkalom).
A garancia érvényesítéséhez: a második irtásnak 10-21 nap közöt kell lennie az első alkalom után. A második irtás után 10 nap elteltével él az 1 hónapos garancia.