CÉGEKNEK

A rovar- és rágcsálóirtás ma már leginkább olyan komplex szolgáltatást igényel, amely során szakembereket bízunk meg a lakásunk, épületeink, raktáraink és környezetünk védelmével. Ügyfeleink számára olyan egyedi megoldásokat dolgozunk ki, amelyek a személyes igényeiknek megfelelnek és a szakmaiságot követve hosszú távú eredményt biztosítanak. Bizonyos esetekben a területi felmérés azt a cél szolgálja, hogy ügyfeleinknél a legmegfelelőbb technológia legyen alkalmazva, és mindenki tisztában legyen azzal, hogy az irtáshoz milyen előkészületekre van szükség.

A munkavégzés során figyelünk:
 • a diszkrét megjelenésre, és a tiszta munkavégzésre, munkakörnyezetre,
 • alapos munkavégzéssel kutassuk fel a gócokat,
 • a helyszíni szolgáltatás során kizárólag emberi szervezetre nem káros anyagokkal dolgozunk,
 • a megfelelő tájékoztatásra, hogy a rovarfertőzöttség ismételten ne alakuljon ki.
HACCP Rovar és Rágcsálóirtás
 • Airbnb, Szállodák, panziók, üdülők, egyéb szállások, (Leggyakoribb kártevők: ágyi poloskák, csótányok)
 • Élelmiszer üzletek, diszkontok, dohányboltok, raktárak, piacok, vásárcsarnokok, telephelyek, Éttermek, vendéglátóhelyek , büfék, szórakozóhelyek, (Leggyakoribb kártevők: csótányok, ezüstös pikkelyke, egerek, patkányok)
 • Könyvtárak, mozik, színházak, előadótermek, konferencia-központok, kultúrházak, (Leggyakoribb kártevők: ágyi poloska, bolha, ezüstös pikkelyke, egerek, patkányok)
 • bölcsődék, óvodák, iskolák, egyéb oktatási intézmények részére. (Leggyakoribb kártevők: ágyi poloska, csótányok, egerek, patkányok)

Rovarok és rágcsálók ellen egy diszkrét, gyakorlatilag láthatatlan védelmi rendszert építünk ki. Rejtőzködő életmódú rovarok (csótány) ellen rovarcsapdákat vagy irtószeres etetőhelyeket telepítünk. Az apró rovarcsapdák és/vagy irtószeres dobozok helye követi a csótányok tipikus búvóhelyeit, így azokat kézmosó alá vagy például pult mögé rögzítjük. A látogatók vagy vendégek nem fogják látni ezeket a monitoring pontokat, és Önnek sem lesz útban. Nem fújunk össze mindent, nem zavarjuk a munkáját. Prevenciós HACCP rovar és rágcsálóirtó megfigyelést üzemidő alatt is végzünk, nem szükséges bezárni az üzletet. Rágcsálók ellen etetőállomásokat vagy irtószermentes élve fogó csapdákat helyezünk ki. A monitoring pontok helye követi a rágcsálók élőhelyeit, így azokat pl. száraz áru raktárban vagy a bejutási kapuk mentén helyezzük ki.

agyi poloska_agyi_poloskairtas

ÁGYI POLOSKAIRTÁS

Az ágyi poloska éjszaka aktív mozgású, emberi vérrel táplálkozó, 4-8mm nagyságú rovar. Gyorsan szaporodó, ezért az irtásukat az első észlelt jeleknél érdemes elkezdeni!

darazsirtas

DARÁZSIRTÁS

Az emberek lakókörnyezetében és otthonában a leggyakrabban a darazsak okoznak kellemetlenségeket. Testfelületük az élelmiszer-látogatók közül mikrobiológiai szempontból a legszennyezettebb.

egerirtas_patkanyirtas_ragcsaloirtas

EGÉR-PATKÁNYIRTÁS

Az egerek és patkányok betegségeket hordoznak, és az éles metszőfogaik lehetővé teszik, hogy a fa és más anyagokon keresztül rágják magukat, hogy hozzáférjenek otthonához vagy a közeli ingatlanhoz.

ezustos_pikkelyke

EZÜSTÖS PIKKELYKE

2-5 évig él. A 3000 m-es hegyek magasságáig található meg. Szürkületben, éjjel tevékenykedik. A viszonylag magas páratartalmat kedveli. Gyorsan fut, de ugrani nem tud.

bolhairtas

BOLHAIRTÁS

A bolhák általában 1-2 mm nagyságúak, sötétbarna vagy fekete színűek és nincs szárnyuk. Hátsó ugrólábukkal, akár egy méterre is felugranak. Szájszerveik vérszívásra és szúrásra egyaránt alkalmasak.

csotanyirtas

CSÓTÁNYIRTÁS

A látvány általi undor mellett fő károkozása a fertőzések terjesztése, amelyet igénytelen életmódjuknak köszönhetnek, hiszen csatornákban is megtalálhatóak, de az élelmiszereket is szívesen birtokba veszik otthonodban.

hangyairtas

HANGYAIRTÁS

A hangyák kis termetű, hártyás szárnyú társas rovarok, nagy kolóniákban, bolyokban élnek. Ha elterjednek a környezetünkben, nagyon nehéz irtás nélkül megszabadulni tőlük.

fertotlenites

FERTŐTLENÍTÉS

Korszerű anyagokkal végezzük a fertőtlenítést, mely gombák, baktériumok, vírusok ellen rendkívül hatásos. Fertőtlenítő szerek tekintetében a helyes szerválasztás mindig az előzmények, körülmények tükrében történik.

fertotlenites_kodoles

FERTŐTLENÍTÉS

 • Vér és egyéb szennyeződések eltakarítása és fertőtlenítés.
 • Balesetek helyszínén fertőtlenítés.
 • Kiköltöztetések utáni takarítás és fertőtlenítés.
 • Galamb és más madár tetemek és ürülék eltakarítása, a terület fertőtlenítése.
 • Ipari takarítások, fertőtlenítések Épületek külső – belső takarítása fertőtlenítése.
 • Hulladéktároló és hulladéktovábbító rendszer fertőtlenítés.
 • Mozik, színházak, konferenciatermek, termek légtér és  berendezések használati tárgyak felület kezelése fertőtlenítése.
 • Halálesetek utáni fertőtlenítő takarítás.
 • Immunszupresszált betegek ( immunhiányos, immungyenge, szerv átültetés utáni állapot, stb.) lakásának légfertőtlenítése.
 • Egyéb helyiségek, területek légfertőtlenítése.
 • Minden más fertőtlenítést igénylő munka!

(Fertőtlenítési munkálatokhoz előzetes felmérés szükséges, hogy a megfelelő felkészültséggel végezhessük el a munkát!)

+36-70-779-3400

Hívjon bízalommal, hogy ne okozzanak több gondot!